Περιοχή Πελατών

Οδηγίες

Για να μπορέσετε να αποστείλετε sms μέσω του συστήματός μας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

1. Εγγραφή στην ιστοσελίδα.
Πατώντας στον σύνδεσμο "Εγγραφή" στο μενού, οδηγούμαστε στην φόρμα εγγραφής.
Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας : ονοματ/μο, email, κινητό τηλέφωνο, ένα email και έναν κωδικό πρόσβασης.
Διαβάστε προσεχτικά και αποδεχθείτε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας πρίν πατήσετε το πλήκτρο "αποστολή"


2. Είσοδος στην ιστοσελίδα.
Για να πραγματοποιήσετε είσοδο στην ιστοσελίδα συμπληρώνετε το email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή και τον κωδικό που επιλέξατε στην φόρμα εισόδου και πατάτε το πλήκτρο "είσοδος".
Την πρώτη φορά που θα πραγματοποιήσετε είσοδο στο σύστημα θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό που σας έχει αποσταλλεί στο κινητό που ορίσατε ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.3. Αποστολή μυνημάτων

Μπορούμε να αποστείλουμε μυνήματα σε 2 κατηγορίες αποστολέων.
α) Απλή αποστολή σε έναν αριθμό.
Απο το μενού επιλέγουμε το σύνδεσμο "Αποστολή SMS" και στην συνέχεια το σύνδεσμο "Απλή αποστολή"


Συμπληρώνουμε το πεδίο "Αποστολέας" με λατινικούς χαρακτήρες, το κινητό στο οποίο επιθυμούμε να γίνει η αποστολή και το κείμενο.
Σημείωση : Το κείμενο παραλαμβάνεται απο τους χρήστες πάντα με κεφαλαίους άτονους χαρακτήρες όταν αφορά αποστολή με ελληνικούς χαρακτήρες.
Εάν επιθυμούμε αποστολή σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα απενεργοποιούμε το "αποστολή τώρα" και επιλέγουμε την ημέρα και ώρα που επιθυμούμε. Το ποσό αφαιρείται κατα την αποθήκευση της προγραμματισμένης αποστολής και όχι την ώρα της αποστολής.
Τέλος πατάμε στο πλήκτρο "Αποστολή SMS" για να ολοκληρώσουμε την αποστολή.
Ένα μύνημα θα εμφανιστεί ενημερώνοντάς μας για την αποστολή.

β) Μαζική αποστολή σε λίστα αριθμών.
Απο το μενού επιλέγουμε το σύνδεσμο "Αποστολή SMS" και στην συνέχεια το σύνδεσμο "Μαζική αποστολή"


Συμπληρώνουμε τα πεδία όπως και στην απλή αποστολή και εάν επιθυμούμε την άμεση η προγραμματισμένη αποστολή.
Συμπληρωματικά της απλής αποστολής έχουμε 2 νέα πεδία :
- το "δοκιμαστική αποστολή", στο οποίο πριν αποστείλουμε το μύνημα στις λίστες επαφών μας, συμπληρώνουμε τον αριθμό τηλεφώνου μας και πατάμε το πλήκτρο "δοκιμαστική αποστολή" ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι το μύνημα θα παραληφθεί σωστά ή για να ελέγξουμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
- το "επιλέξτε παραλήπτες", αφού κάνουμε την δοκιμαστική αποστολή και επιθυμούμε να προχωρήσουμε στην μαζική αποστολή, στο οποίο επιλέγουμε τις λίστες κινητών για την μαζική αποστολή. Δεξιά θα εμφανιστούνε πληροφορίες σχετικά με το αριθμο των επαφών, το κόστος της αποστολής κλπ.
Στη συνέχεια ολοκληρώνουμε την αποστολή πατώντας το πλήκτρο "Αποστολή SMS".
Σημείωση : Πάντα πριν την μαζική αποστολή κάνουμε μια δοκιμαστική αποστολή ώστε να επιβεβαιώσουμε το κείμενο που θα αποστείλουμε. Πολλές φορές όταν κάνουμε επικόληση κειμένου απο προγράμματα όπως το microsoft word, προσθέτονται κενοί χαρακτήρες που μπορούν να οδηγήσουν σε αποκοπή χαρακτήρων, ειδικά όταν το μύνημά μας είναι στον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων.

4. Εισαγωγή επαφών
Για να εισάγουμε τις επαφές μας πατάμε στο μενού "Επαφές" το πλήκτρο "Λίστες επαφών"
Στη συνέχεια πατάμε το πλήκτρο "Προσθήκη νέας λίστας" και επιλέγουμε το όνομα της λίστας και μία περιγραφή και πατάμε το πλήκτρο "Αποθήκευση".


Στη συνέχεια απο το μενού "Επαφές" επιλέγουμε το "Εισαγωγή επαφών"
Μπορούμε να εισάγουμε τις επαφές μας με 2 τρόπους :
α) Εισαγωγη πληκτρολογώντας τις επαφές
Στο πεδίο γράφουμε τα κινητά που επιθυμούμε το ένα κάτω απο το άλλο και στη συνέχεια πατάμε το πλήκτρο "Εισαγωγή επαφών"


Σημείωση : Όταν πληκτρολογούμε αριθμούς κινητών σε πεδία της σελίδας ή σε αρχεία excel φροντίζουμε πάντα να μήν έχουνε κενά, παύλες ή άλλα σύμβολα εκτός αριθμών, πχ 6974258741

β) Εισαγωγή επαφών απο αρχείο
Στην περίπτωση που έχουμε καταχωρημένες τις επαφές μας σε αρχείο excel επιλέγουμε την εισαγωγή απο αρχείο.
Επιλέγουμε τύπο αρχείου excel ή excel με όνομα, συμπληρώνουμε το όνομα του φύλλου εργασίας, τα ονόματα στηλών, το αρχείο απο τον υπολογιστή μας και πατάμε το πλήκτρο "Ανέβασμα αρχείου".
Σημείωση : στην δεξιά στήλη υπάρχουν πρότυπα αρχεία excel για να συμπληρώσετε τις λίστες σας.

Στη συνέχεια το σύστημα θα μας ενημερώσει για το πόσες επαφές θα εισαχθούν και για πόσες υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Αφού επιλέξουμε την λίστα στην οποία θα προσθέσουμε τους αριθμούς πατάμε το πλήκτρο "Αποθήκευση επαφών".


Σημείωση : το σύστημα απορρίπτει αυτόματα διπλές εγγραφές, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στο να έχετε ήδη κάποιους αριθμούς στο σύστημα, ή διπλές εγγραφές στο excel σας.